Site Logotype

Over Ons

Visie

Resultaat

Wij nemen de tijd en doen er alles aan om voor jou het beste resultaat te behalen!

Passie

Onze passie voor het vak is groot. Niets voelt voor ons beter dan de deur uit gaan bij een tevreden klant!

Hulpmiddelen

Wij maken gebruik van de allerbeste hulpmiddelen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen en jouw haar perfect in model te krijgen!

Producten

Wil je weten hoe je dit het beste doet en/of welke producten je hiervoor het beste kunt gebruiken? Wij denken graag met je mee en kunnen indien gewenst de producten ook leveren!

Hygiëne

Hygiëne staat bij ons altijd voorop! Na iedere behandeling desinfecteren wij onze spullen. Daarnaast werken wij indien gewenst met een mondmasker en/of handschoenen.

Gemak

Onze behandelingen doen we bij jou aan huis of op verzoek in onze eigen thuissalon.

thuis kapper kapster kapper aan huis kwaliteit scherpe prijs resultaat locatie weesp muiden naarden bussum almere diemen amsterdam abcoude nederhorst nigtevecht loenen

Over Ons

Melissa’s Hairfashion Weesp is gestart door Melissa en actief binnen een straal van 15km van Weesp. Het doel is om een ervaring van de salon te bieden zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en mét het gemak van een behandeling aan huis. Doordat wij geen kosten hebben voor een salon, kunnen wij onze prijzen scherp houden en tegelijkertijd tóch de beste kwaliteit leveren. Ben je nieuwsgierig geworden? Maak direct een afspraak!

Onze thuissalon

Voor de klanten die liever toch de deur uit gaan voor een behandeling hebben wij een eigen thuissalon ingericht met alle gemakken van dien. Heeft een afspraak in de thuissalon jou voorkeur? Neem dan contact op!

thuis kapper thuiskapster kapster kwaliteit resultaat amsterdam weesp diemen muiden bussum naarden almere hilversum